Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2015 10:09 - Баничка, кажи си! Как те рекетираха "Зелените"???
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2512 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.04.2015 10:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Баничка е популярния прякор на бившия изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" ЕАД, по времето на кабинета Борисов-1, а по настоящем депутат от ГЕРБ в Народното събрание и член на цели ДВЕ парламентарно комисии, свързани с енерГЕПИката.
Доказателството за рекета на т.нар. "Зелените" към тогавашния директор можете да видите под формата на автентичен видео запис, направен преди малко повече от 2 години (на 27/12/2012г.), от местна козлодуйска телевизия и все още наличен в интернет (ТУК).

image

Понеже видеото е дълго (събрани са репортажи от различни събития) на горната снимка съм поставил червена стрелка, сочеща приблизителното местоположение на индикатора, на плейъра, когато Баничката изрича сакралното признание. То звучи точно така:

"
Вчера знаете че имахме със "Зелените", т.нар. Зелени, и от Грийнпийс, и от нашите формации, които защитават зелени идеи, на една маса, във връзка с Орхуската конвенция. Аааааа.... Всъщност те ни казаха, че те са забавили проекта АЕЦ „Белене”, с около четири години, със съдебни спорове. И ако искаме да нямаме забавяне със седми блок да работиме с тях. Аз си взех бележка. Категорично ще работим с тях, разбира се, когато е конструктивен диалога, за да може да избегнем всичките тези съдебни спорове и съответно да бъде уведомено населението максимално много, за да могат те при обществените обсъждания, те да вземат своето отношение. Но аз мисля, че тук нямаме проблем с подкрепата на хората, не само на местно ниво във връзка със 7-ми блок на АЕЦ „Козлодй”."

Какво още има тук да се добавя??? В наши дни лидерчетата на тази рекетьорска групировка обикалят всички ТВ студия, да ни убеждават, че са по-зелени и от моминска сълза. Да бе! вЕрваме им!!!

Този класически пример за еко-рекет съм го публикувал ТУК още в началото на февруари 2013-та г., броени дни след провеждането на рИферендума, за проекта АЕЦ "Белене", в който "зеблените" човечета бяха активни агитатори ЗА участието в него, за да се натрупа избирателна активност (по закон над 20% от гласувалите на последните парламентарни избори), за да може после парламента да решава, както и стана тогава. Политико-енергийната мафия с мъки стъкми активност от 20,22%, прекрати проекта "Белене" и прие продължаване на проекта "Козлодуй", чрез изграждане на 7-ми блок. Реакцията на "зелените" = 0 !!! Така те конструктивно си сътрудничеха з ядрената мафия.

Вальо, Баничка! Кажи си го пак! Дай малко подробности по тази класика?

Излишно е да напомням, но все пак, от тогава "зелените" ме поставиха в челните редици на списъците им с враговете. А на мен ми е през носната кърпичка!!!

Актуалния рекет, по отношение на АЕЦ-а, който провеждат в момента "зелените" е по отношение на законосъобразноста на ОВОС (същата оценка, за която се говори в разкритието на НОВА ТВ), за "удължаване" живота на блокове 5 и 6. "Еко-активистите" не атакуван липсата на всякаква необходимост от "удължаване" на каквото и да било, а дали ОВОС-а бил законен или не!!! Сещате ли се защо???

Георги Котев



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877929
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930