Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2016 19:19 - В Иран двама министри са били ... опипвани
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1719 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 13.07.2016 19:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето как описва картинката любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България":
"Срещите в Техеран, на които България се готвеше да предложи на Иран да купи вече ненужния й руски реактор, поръчан за АЕЦ "Белене", преминаха като опознавателни без навлизане в детайли и без споменаване на конкретни суми, съобщи кореспондентът на "Капитал" в иранската столица. Двете страни обаче си обещаха да продължат да обсъждат темата."

А опознаването, както е известно става чрез ... А? Представете си, че на масата
пред вас поставят чиния с парче торта. Вие как ще я опознаете? Само с гледане и мирисане ли? А? А щи-би-ди-диб? А? "Без навлизане в детайли и без споменаване на конкретни суми", както палаво съобщава "опитната журналистка". Просто опипване, за опознаване.

Два дни преди веселото и забавно събитие същите министри и придружаващите ги "журналисти" ни проглошиха ушите, че отиват в древна Персия за да оферират чисто нов, топъл, току що изпечен ядрен реактор.

От най-по-най официалното съобщение за опипвателната среща става ясно, че въобще не ставало дума за предлагане на никакъв реактор. Ключът от бараката е във много внимателното четене на официалното съобщение на МС:

Български и ирански експерти ще обменят опит в сферата на ядрената енергетика 12 Юли 2016

Никой на никого НИЩО не е предлагал за покупка-продажба. Ако (из)родните селски тарикати искаха наистина да продадат нещо на персийците, да речем 1000 агнета, то това предварително се договаря между експерти и чиновници, подготвят се документите и после мъпетите (куклите) подписват, за пред публиката. Така се прави от векове в световната практика на междудържавните отношения. 

Обърнете внимание и на израза "готвеше да предложи" (
в любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България") - минало НЕ свършено време!!! Ако се е готвела (Теменужка) да го е предложила, ама ... като няма какво да предложи "готвенето" е само за пред раята?

Очевидно опипването на Теменужка Петкова и Томислав Дончев толкова им е харесало, че са се договорили с персийците то да продължи след време и у нас, а за по-забавно в него да се включат и руснаци.

image

Скоро предстои да ви разкажа за бъдещите опознавателно-опипвателни мисии на българоубийците. Мога да ви кажа в кои страни и за чия сметка ще се случат, но само не знам кога точно. Мандат дълъг, има време?

Съгласно новите опознавателни правила, въведени от (из)родните "политици" следва да очакваме новоизбраният премиер на Великобритания Тереза Мей до дни да дойде на опипвателна мисия в Банкя, а след това и по други селца и махали из Европа, преди да започне същинската си дейност?
А също така и, когато си купувате краставици и любеници на пазара първо трябва добре да опознаете и опипате търговеца? Какво като това ще отнеме месеци? Затова пък каква стока ще си купите?

А доказателствата за това, че няма какво да се предлага ви показах в "
Борисов точи ножица за най-скъпата лентичка на света".

Георги Котев


Тагове:   Иран,   опознаване,   реактор,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883182
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930