Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2015 10:48 - Народът е най-добрия и верен съюзник на Президента
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2362 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 21.11.2015 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С каруцарска лексика не се иска оставката на Плевнелиев, още по-малко пък от руски лакеи Петър Бояджиев, Франция, http://www.faktor.bg

     


Първанов и Румен Петков са обида за политическия елит на България


Комунистическо възпитание – това е големият проблем, който провали българския Прехода. Ние, които сме расли по времето на комунизма знаем какво значи това.

То беше пропито даже във въздуха. Обливаше ни ежедневно и повсеместно. Да, някои от нас изпитваха отвращение, но човешкият ни инстинкт за самосъхранение казваше също своята дума. Дори и съпротивлявайки му се, то въздействаше върху нас.

Комунистическата партия харчеше огромни средства за да ни дави в океан от лъжи, внушения и за да ни промива мозъците с червена и утопична пропаганда. И изведнъж, изоставена от Москва, БКП чрез устата на своя лидер-диктатор изкрещя: Комунизмът другари и другарки е едно недоносче! Изкрещя и се зае само с краденето на пари, трупане на собственост и всичко което можеше да има някаква стойност. Въпросната кървава партия си смени и името дори, за да изглежда модерна и невинна.

Защо напомням всичко това? Чета през последните дни простащините и ругатните на Румен Петков, Първанов и други подобни на тях по адрес на президента Плевнелиев.

Те ме връщат към този голям национален проблем. Единният е бил министър, другият президент два мандата. Не са научили, и елементарни правила от европейската култура. Не могат да изразят по възпитан начин, своето несъгласие с позициите, които заема държавният глава. Те даже не излагат аргументи, не се противопоставят с тези и ценности, а направо 

заклеймяват – ударно по комунистически

 Чуйте им езика, който употребяват. Срам, обида за политическия елит на тази държава. Та това е каруцарската лексика от циганските махали на пернишко и плевенско.  

Никой, не очаква от зависими политици да разберат мотивите на президента. Още по-малко да вникнат в епохата, в която навлиза развитието на Европа. Това би било наивно от наша страна. Но подобни политици и медиите, които контролират трябва да бъдат принудени да изразяват различието си по цивилизован начин, но това явно не е възможно.

За съжаление премиерът им приглася. Какво да очакваме тогава от другите хора, които не са натоварени с някакви обществени отговорности. Къде е демократичата проевропейска политическа общност да реагира на нашествието на този каруцарски език в публичното пространство. Да, с комунистическото възпитание не се приключва лесно, но хора като Първанов и Петков, никога няма да приключат, защото нямат и намерение. Единственият отговор към тях трябва да бъде презрение и изваждане от обществения оборот.

Грозната омраза, 

която виждаме по лицата на тези хора и езикът им показват, че ако имат възможност ще съсекат президента по жестоко и от начина, по който е бил съсечен Стамболов.

Но те са готови да съсекат и всеки, който мисли различно от тях, забравяйки, че времето на Живков и Сталин отмина.

Проблемът обаче остава за гражданите - дано се поучим от историята ни и съумеем да се консолидираме срещу тези, които дори са предлагали на тепсия Българския суверенитет на чужди сили.

Щели да искат оставката на Плевнелиев. Та те самите не знаят какви сa? Уж ръководеха някаква лява партия, която се оказа, че е на издъхване, пропита и проядена от корупция, интриги, смърт и много кръв. Сега са нахлузили някакви маскировъчни костюми – правят се на социалдемократи и леви реформатори. Щели да възраждат, но какво - Евразия ли, църквата ли, дето си остана филиал на ДС. Отечеството ли, за което никога не са милели и са гледали на него само като на една дойна крава.

Кой им е опонент в политическото пространство. Коя е политическата сила, която споделя ценностите и стратегиите, които бяха обсъждани на срещата в Букурещ, където участва президентът, и откъдето тръгна изявлението му, че Русия води

хибридна война срещу нас

. И към него имам упрек. След като се върна, беше длъжен да направи обръщение към нацията и да информира за големите проблеми, които там са обсъждани със съюзниците на България от източният фланг на НАТО. Там участваха важни представители, включително и президентът на Полша. Винаги съм бил голям критик на покойният Желев, но съм убеден, че той нямаше да се лиши от възможността с едно обръщение да информира нацията.

Плевнелиев не е сам в позицията си за Русия, но когато зад гърба му са и гражданите – отпорът срещу клекналите на килимчето пред Путин ще бъде много по-ефикасен.

Президентът да помни – народът е най-добрият му съюзник!

......................................................................................................................................................................
Н референдума Българския народ посочи него за Водач и той  трябва да го поведе към спасението с вяра в българите.




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. appen13 - АНКЕТА: Искате ли Росен Плевнелиев в затвора ?
21.11.2015 10:59
ОТГОВОРИ ТУК :

http://aktualninovini/2015/11/18/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%B2-%D0%B7%D0%B0/

до сега 93% от анкетираните са твърдо наетия от НЕО-НАЦИСТКАТА АНТИ-БЪЛГАРСКА ГЕРМАНСКА КОЛОНИАЛНА ФОНДАЦИЯ "Конрад Аденауер" за нещо като"президент" на бившата държава"България", офшорен съдружник на Иво Прокопиев и Саша Безуханова и виден член на КРИМИНАЛНО-ОЛИГАРХИЧНИЯ кръг "Капитал" паркинг-КЛОУН, да бъде вкаран в затвора !!!
цитирай
2. demograph - Народът е най-добрия и верен съюзник на Президента
21.11.2015 11:21
А ти, руска подлого, си само една от путинските въшки.
цитирай
3. bojil - Aз съм на същото мнение- народът ...
21.11.2015 12:34
Aз съм на същото мнение- народът подкрепя Бойко и Плевнелиев,русофилите подкрепят Първю и Румпетков!
цитирай
4. sestra - Подкрепям Президента и Премиера
21.11.2015 13:04
заедно с моя народ, колкото и да цапат нашата позиция със своите нечисти думи.
цитирай
5. aboychev - ПОДКРЕНЯМ ПРЕЗИДЕНТА
21.11.2015 14:37
ПОЛИТИКАТА НА БОРИСОВ
ПО ОТНОШЕНИЕ НА РУСИЯ НА ПУТИН
ПОРАЖДА У МЕН
СЪМНЕНИЯ ЗА ОБВЪРЗАНОСТ И ЗАВИСИМОСТ
НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАШ ДА СИ ЧАСТ
ОТ ШАНГЕН
И ДА ОТГЛЕЖДАШ ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ
НА ГОЦЕ СИДЕФЧОВ
В ДВОРЪТ СИ
ВМЕСТО ДА ТРУПА НЕПОНЯТНИ ДЪЛГОВЕ
ДА ПРЕДПРИЕМЕ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА
ЗАКРИВАНЕТО НА
50-те 000 РУСКИ ФИРМИ
И ЕКСПОПРИИРАНЕТО НА
"РУСКИТЕ" КАПИТАЛИ И СОБСТВЕНОСТИ В СТРАНАТА
КАКТО И НА МОСКОВСКИТЕ МЕКЕРЕТА В
СЛУЖБИТЕ И ДЪРЖАВНИЯТ АПАРАТ
ПЪРВАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ
ПОДВЕДЕН ПОД ОТГОВОРНОСТ И ОСЪДЕН
ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
ПО ВРЕМЕ НА ДВАТА СИ МАНДАТА
КАКТО И ЗА УРОНВАНЕ
ПРЕСТИЖА НА
ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ СЛЕД ТОВА
цитирай
6. get - - ЗА Плевнелиев !
21.11.2015 18:37
- ЗА Плевнелиев !
цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Другариатът
21.11.2015 23:25
беснее т яд, че загуби изборите катастрофално. И си го изкарва на Плевнелиев, който ги навря в кучи гъз, където им е мястото.
цитирай
8. demograph - Това е истината!
23.11.2015 00:58
slavimirgenchev1953 написа:
беснее т яд, че загуби изборите катастрофално. И си го изкарва на Плевнелиев, който ги навря в кучи гъз, където им е мястото.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963111
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол