Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2010 22:32 - 10 Техники за перфектна целувка
Автор: sisko871 Категория: Тя и той   
Прочетен: 9274 Коментари: 0 Гласове:
0



 10 Техники за перфектна целувка

 

image Целувката сама по себе си  може да върши чудеса и така да омагьоса мъжа до вас, че да не помисля за друга... Ако прилагате умерено, постепенно и сладострастно десетте техники на целуване, които ви предлагаме, със сигурност ще събудите у него страст, за която нито той, нито вие сте подозирали, че съществува. Нещо повече - той ще се пристрасти като наркоман към вашите устни. 
Устните имат славата на орган, който само разгорещява страстта, за да се премине към нещо по-съществено в сексуалната игра, но всъщност те са нещо като "заглавие" на събитията, които ще последват. Ето как може да им отделите специално внимание.



Знойната въздишка  Чистият дъх на целувката е не по-малко важен от физическото докосване на устните и езика. Хладният дъх е онзи, който атакува центровете на възбудата в гръбначния мозък. Нека устните ви докосват неговите едва-едва, сякаш го галите с перо. Докосвайки го по този начин, местете главата си от едната на другата страна. Когато сте възбудили устните му с тези целувки, леко ги близнете с върха на езика си, след това духнете лекичко, за да почувства хлад. "Тази внезапна струя хлад върху устните му преминава като лек гъдел през цялото тяло. Резултатът е - неимоверно нарастване на възбудата" - казва Томима Едмарк, автор на "Книга за целувките". Един мъж, на когото е прилагана тази техника, споделя: "Понякога приятелката ми първо докосва устните ми с нейните, после набързо с език и чак тогава се отдава на дълбока целувка. Това ме подлудява. Аз съм супер-чувствителен към тази прелюдия към целувката, особено когато почувствам лекия й дъх върху устните си. Това е само "вкусване", което ме подлудява и ме кара да я желая цялата." 
   Издърпване на устната  Тази целувка ще му покаже кой е шефът. С показалеца си започнете да обикаляте устните му, все едно ги очертавате. Започнете от върха на горната до върха на долната устна. След това отново придвижете пръста си към върха на горната устна и с палец и показалец захванете устните му така, сякаш се цупи. Издърпайте към вашите устни това желаещо ви парче плът и го целунете. "Вашите пръсти създават у него чувството, че сте по-груба, отколкото е очаквал, но именно това много успешно стимулира мъжкарството му" - казва Уилям Кейн, автор на "Изкуството да се целуваме". Мъже, на които е прилагана тази техника, споделят: "Ужасно се възбуждам, когато приятелката ми притисне с пръсти устните ми. Това, че отстоява силата си, дори когато стиска силно, е невероятно секси."     Страстно вдишване  Този номер буквално ще му изкара въздуха. Долепете устните си съвсем плътно, така че да не може да излиза въздух навън и издишайте дълбоко в неговата уста. Тогава започнете да вдишвате леко, сякаш искате да вдишате целия въздух от неговите дробове. (Ще имате нужда от неговото съдействие, така че обяснете какво сте намислила предварително). След като веднъж сте му изкарали въздуха, повторете ефекта, като бавно го издухате обратно в неговата уста. "Вие сте зависими един от друг при тази целувка. А това я прави особено интимна" - казва Кейн. Един мъж, чиято годеница му погодила този номер под водата в басейн, казва: "Дишането ни се синхронизира и аз се почувствах сякаш сме едно същество. Това е един от най-еротичните моменти в живота ми." 
   Палаво захапване  Поставете устните си под меката част на ухото му и започнете леко да го целувате, като се придвижвате към врата му. По време на това придвижване започнете да захапвате с предните си зъби кожата. (Имайте предвид, че 80% от хората казват, че захапването и пощипването ги подлудяват.) Според Уилям Кейн "Когато сте възбудени, тялото ви отделя ендорфин, който притъпява рецепторите за болка и това превръща болезнените и уязвими дразнения в еротични". В книгата му един мъж признава: "Когато съм близо до еякулация, копнея за по-агресивни докосвания. Щом тя ме захапе и зъбите й оставят следа, сякаш казва "Ти си мой", стигам до върха."     Съблазнително всмукване  Можете да се забавлявате с часове с тази целувка. Така ще ви омая. Повдигнете главата си и поставете устните си върху неговата горна устна. Така неговите устни ще попаднат върху вашата долна устна. Взаимно целувайте отделните части на устните си, като лекичко захапвате и ги всмуквате. След това сменете позициите си и се захванете с долната му устна, докато той се забавлява с горната ви. Когато се насладите на тази игра, бавно си отворете устата и го обвийте с вътрешната част на устните си. Всмукнете го нежно, после му позволете и той да направи същото. Според "Изкуството да се целуваме" всмукването изпълва устните с повече кръв и ги прави хипер-чувствителни. "Освен това е препоръчително после да обсъдите кое засмукване най-много му е харесало, това споделяне на чувството, което всеки е изпитал, заздравява връзката между партньорите."     Горещо-студена целувка  Всичко, от което се нуждаете за тази целувка, е чаша горещо кафе и купичка студен сладолед на нощното шкафче, а защо не и на масата, след като сте привършили вечерята. Някои са го правили дори в нощен бар. Пийнете голяма глътка кафе, така че да затоплите устата си, и веднага му ударете една гореща целувка. След това го оставете да си поеме въздух и лапнете пълна лъжица студен сладолед, охладете устата си и отново го целунете. "Като сменяте температурата и вкуса, вие въздействате на два различни вида нервни окончания - обяснява Кейн. - Това е чувствена бомба за неговите сетива." Двойката, опитала този трик на бара в нощен клуб разказва: "Открихме тази целувка изненадващо." Той си поръчал уиски с лед, а тя горещ битер-ром. "В момента, в който нейната гореща уста докосна хладните ми устни, сърцето ми започна лудо да бие. Оттогава, когато и да си поръчам уиски, си спомням за тази целувка." 
   Търсач на съкровища  Ако искате да изнамерите непознатите и за него ерогенни зони, тази целувка е най-добрият начин. Започнете да го целувате от хлътналото място между врата и ключицата, правете малки кръгчета с езика, изучавайки повърхността на неговото тяло, като не пропускате да отбележите местата, на който той реагира с ахване или задъхване. Когато продължите по обратния път, можете да вложите повече страст, целувайки тези, току-що открити от вас ерогенни зони. 
"Ерогенните зони са различни не само при различните мъже, но дори при един и същ мъж могат да бъдат на различно място в различните дни - обяснява Кейн. - Тази целувка дава възможност да откриете всяко място по тялото му, което в този момент жадува да бъде докосвано." Така че всеки път вие може да откривате нови страсто-разпалващи местности по тялото му. "Когато приятелката ми опита тази техника, аз я заподозрях, че е започнала да чете мисли - казва един щастлив "потърпевш". - Не можех да разбера как се е досетила къде точно искам да бъда целуван тази вечер. Когато тя ми каза, че е прочела за тази техника и е решила да я използва, й казах, че е гениална и че е най-върховната любовница на света." 
   Около света  Тази целувка е невероятно преживяване за мъжа, но все пак е хубаво предварително да знаете, че зъбите и устата му са добре измити. Не се препоръчва веднага след вечеря. Докато го целувате уж по обичайния начин, го изненадайте, като доближите върха на езика си към върха на устната му кухина - някъде над гърлото. След това започнете бавно да спускате езика си настрани, бродейки около зъбите му първо от вътрешната, а после от външната им страна, след това по външната страна на венците. Продължете еротичната разходка из устата му и по долните венци. Завършете целувката, като завъртите езика си на 360 градуса около вътрешната част на устата му. "Това е много мощна целувка, защото се докосвате до всеки милиметър от устата му - казва Кейн. - При обикновената целувка много голяма част от ерогенните зони в самата уста остават пренебрегнати. Така че ще откриете непознати досега територии." Освен това няма две мнения по въпроса - на мъжа ще му стане много приятно. "Когато приятелката ми за първи път направи подобно пътешествие из устата ми, тя откри ерогенни зони, за които никога не съм подозирал, че съществуват - признал пред Кейн, мъж, който мислел, че малко неща в секса могат да го учудят. - Беше пикантно преживяване. Има някаква сексуална агресия в начина, по който тя докосваше всяко интимно кътче от моята уста." 
   Колибри  Издаването на звуци, подобни на бръмчене и цвърчене на птичка, докато душкате около врата му, върши повече работа, отколкото да го информирате с думи, че се чувствате на небесата. "Вашият глас създава вибрации, които той може да почувства през кожата си", пише в "Книга за целувките" Томина Едмарк. Поставете устата си в основата на челюстта му и докато обикаляте с милувка шията му, започнете да го душите и да издавате звуците на удоволствието. Така ще наелектризирате цялото му тяло. Промяната в тоновете, които издавате, ще предизвика у него непознати досега еротични усещания. "Аз се побърках, когато приятелката ми направи това - признава един мъж. - Почувствах се, като че ли съм се закачил на масажор, който активира енергията на цялото ми тяло, и честно казано, почувствах много повече страст, отколкото ми се случва, при обикновената целувка."     Каквото долу, това и горе  При всеки тласък по време на сексуалния акт страстта му се повишава с няколко пункта (ако си представим, че има скала, по която се мери покачването на възбудата и страстта). Същия ефект има версията на полов акт, извършена с уста. Промушете езика си през затворените му устни и го движете бавно и сладострастно навън и навътре. 
"Опитах това с моя приятел в началото на сексуалния акт - разказва една жена. - Беше ненормално секси и ние постепенно синхронизирахме всеки тласък на езиците си със същинските тласъци на гениталиите ни. Спряхме да се целуваме по този начин, когато приближихме състоянието на оргазъм, защото е доста трудно да се целуваш, когато искаш да крещиш."



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sisko871
Категория: История
Прочетен: 1355955
Постинги: 701
Коментари: 704
Гласове: 694
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031